Kök!

Lagom till midsommar flydde barnen och jag fältet, och ersattes tillfälligt av snickar-T. En vecka senare kom vi hem till ett trädoftande kök, som maken och jag sedan dess jobbat på för att bli helt färdiga med.

 

Under helgen maskeringstejpade vi, satte upp taklister och målade överskåpen (Allt är färdigmålat invändigt, men för att få den rätta looken, och för att det inte ska synas så mycket när vi i framtiden kommer att behöva måla igen skav från bobbycars och andra leksaker , ska utsidan penselmålas.)

 

I måndags ringde vi hit elekriker och rörmokare, och hör och häpna: innan klockan var två hade båda varit här och gjort det de skulle. Därför hann vi också med handling och havsbad med säsongens första strandkvällsfika. Sedan ställde vi in saker i några överskåp. Det kändes lyxigt! Under måndagen var E tydligen understimulerad, för han lärde sig att öppna grinden, och rymde för andra gången. Hemskt och allmänt fruktansvärt, men han ansåg tydligen att vägen till kyrkan behövde gräsklippas. Hurra för snälla grannar som hjälper till att leta!

 

Igår var jag på vårdcentralenen stor del av förmiddagen. (V har knasiga fötter på flera sätt, och nu flagar ena stortån och ser allmänt sjuk ut. 8.50 talade jag med tidsbeställningen på vårdcentralen: Det finns inga tider alls förrän om flera veckor, men kom på öppna mottagningen mellan 9 och 10.

-Hepp, hepp, säger man då till sina yrvakna barn i sängarna. Snabba ryck med frukost och påklädning, vill vi verkligen så kan vi: 9.20 åkte hela familjen B hemifrån. Tyvärr var kön då ganska lång, så vi kom inte därifrån förrän strax efter elva.) Sedan tittade vi på, och beställde kakel. På kvällen målade vi underdelen av köket första gången.

 

Idag är en vilodag när det gäller köksförfärdigandet.


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Vi vill snart komma och beskåda era underverk! Såväl de levande som de mer materiella!

2011-07-07 @ 17:28:53
Postat av: Storasyrran

Ni är så välkomna!

2011-07-07 @ 19:28:11
URL: http://storasyrrans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0